Pitkäaikainen pysäköinti

P-Puutorin tarjoaa ratkaisun jatkuvaan pysäköintitarpeeseen aivan kaupungin sydämessä, ja mikä parasta - oman vakiopaikan.

Hyvin valaistu, tilava halli tarjoaa turvallisen vaihtoehdon myös pidempiaikaiseen säilytykseen esimerkiksi kesäautolle tai moottoripyörälle. Hallissa on ympärivuorokautinen tallentava kameravalvontajärjestelmä.

Hallin valvontalaitteisto tunnistaa auton rekisterinumerosta jo sisääntultaessa ja avaa puomit automaattisesti. Saapuminen ja poistuminen on tällöin erittäin vaivatonta ja nopeaa. Pysäköintihallin kolme alinta kerrosta on varattu sopimusasiakkaiden käyttöön.

Mikäli olet liikkeellä vieraalla ajoneuvolla, tai moottoripyörällä, käytössäsi on etälukukäyttöinen KeyCard, jota näyttämällä pääset kulkemaan puomeista. Valvontalaitteistoon voidaan ohjelmoida myös useampia ajoneuvoja samalle asiakkaalle, jotka valvontalaitteisto tunnistaa rekisterinnumerosta.

Huom! Siitäkin huolimatta, että valvontalaitteisto tunnistaa auton rekisterinumerosta, KeyCard -korttia tulee pitää aina mukana mahdollisien häiriötapauksien varalta. Tarvitset korttia myös porraskäytävien ovista kulkemiseen.